Lønningsservice iTyrkiet

AZKAN Group tilbyder lønningsservice i Tyrkiet    

paraplyselskab i Tyrkiet

Start dit lønningsprojekt i Tyrkiet nu!

info@azkangroup.com

Kontoret i Istanbul:+ 90.212.988.02.52

Kontoret i Paris: +331.40.37.26.74

Lønningsservice i Tyrkiet giver dig mulighed for at have en filial “med færre udgifter og uden at oprette et retligt regelsæt”. På den måde har du en medarbejder, der arbejder fuld tid for dig. Denne medarbejder ansættes af os (kontraktunderskrift, administrering af lokale administrative opgaver): ansættelse i Tyrkiet løsning.

DE VIGTIGSTE FORDELE VED LØNNINGSSERVICE I TYRKIET:

·       Du har kun én samtalepartner vedrørende overvågning af din medarbejder i Tyrkiet

·       Der er ikke behov for at oprette en filial i Tyrkiet

·       Ingen bogholderi i Tyrkiet

Lønningsservice i Tyrkiet –  Hvordan fungerer det? 

Vores mål som lønningskontor i Tyrkiet er at tilbyde en løsning, der er tilpasset vores kunders behov. Vores lokalt baserede medarbejdere er kvalificerede til at give dig de ønskede tjenester ved at tilpasse deres strategier til dine behov og forventninger.

 De kan også give dig råd og information om det tyrkiske marked, om fordele og ulemper ved internationaliseringen af din aktivitet samt om, hvilken strategi det er bedst at vælge. Vores succes skyldes vores evne til at finde relevante og matchende profiler, men også vores komplette og personlige lønningstjenester, der opnår gode resultater. Vi kan støtte dig som paraplyselskab i Tyrkiet. Vi har vores egen juridiske enhed i Istanbul, som giver os mulighed for at registrere din medarbejder. Første gang betaler du os, hvad der svarer til medarbejderens løn og skat. Derefter har Azkan Group ansvaret for lokal registrering, betaling af lønskat samt, arbejdsgiver- og lønudbetalinger. Azkan Group er anerkendt som en lokal PEO (Professional Employer Organization) og lønningsserviceudbyder i Tyrkiet.

Ekstra tjenester ifm. lønningsservice i Tyrkiet:                         

Mulighed for at leje et kontor i Istanbul (serviceret kontor Istanbul): Azkan Group stiller kontorer til rådighed til dine medarbejdere. Disse lokaler er moderne og indrettet og udstyret med en vis komfort.

Støtte til rekruttering Tyrkiet: Som HR-firma i Tyrkiet finder Azkan Group lokale profiler, der svarer til dine kriterier (støtte ud over vores paraplyselskabsløsning).

Arbejdstilladelse i Tyrkiet og opholdstilladelse i Tyrkiet: Vi kan også hjælpe med at overvåge sådanne anmodninger.

Vores succes:

Vi kan måle vores succes ud fra vores kunders tilfredshed. Den vigtigste faktor i denne succes er vores engagement på lang sigtog  vores fornemmelse for service og partnerskab til vores kunder. Vi har stærke erfaringer inden for mange sektorer, som f.eks. industri, teknik, bilindustrien, energi …

Azkan Group var i stand til at gribe ind hurtigt ved at styre alle de sociale, administrative og juridiske aspekter af vores behov vedrørende lønningsservice i Istanbul. En stor tak for professionalisme fra medarbejderne i Paris og Istanbul!

Marc CORNET
International Manager

Inane GURBUZ is often invited on TV and Media in order to present opportunities in Turkish market. Here is an interview on French LCI channel

Azkan Group on LCI

Video: Turkey’s major challenges in 2017 

Intervention of Inane GURBUZ on the program “The  Rendez-vous of Geopolitics”

Azkan Group Emission
Udgivelse af den første bog, der er dedikeret til ledelse i Tyrkiet:

« Doing business in Turkey : A guide to success”

 

Skrevet af Executive Manager EMEA fra Azkan Group: Inane GURBUZ

Klik her for flere oplysninger om den.

Discover our services...

Rekruttering i Tyrkiet

Siden 2005 har vi fungeret som et rekrutteringsbureau i Tyrkiet samt HR- og headhunterkontor for profiler, der ønsker at arbejde i Tyrkiet.

Rådgivning / International support

Siden 2005 har AZKAN Group haft et team af lokale eksperter og faste talere, der støtter udviklingen af dine internationale aktiviteter.

Lønningsservice iTyrkiet

AZKAN Group tilbyder lønningsservice i Tyrkiet, (paraplyselskab i Tyrkiet).

Partnerjagt

Med al den erfaring, vi har oparbejdet siden 2005, inden for støtte af udenlandske firmaer i vores værtsland er vi din ideelle kontakt, når du ønsker at finde potentielle partnere i Tyrkiet ...

Arbejdstilladelse i Tyrkiet

Som konsulentfirma med speciale i Tyrkiet tilbyder Azkan Group sine kandidater til at få arbejdstilladelse Tyrkiet.

Istanbul : + 90 212 988 02 52 - @ : info@azkan.fr

Esentepe Mah. Milangaz Cd. Dumankaya Vizyon A2 Blok No: 41 Kartal, İstanbul, Türkiye

Paris : + 33 (0) 1 40 37 26 74 - @ : info@azkan.fr

1 Quai de la Garonne - 75019 Paris

 

Tyrkiet –  et land med stærk vækst    

Tyrkiet er et land med stærk økonomisk vækst med en meget ung middelklassebefolkning. Halvdelen af landets befolkning er 30 år gamle i gennemsnit. Landets konkurrencedygtige industri, lønninger under det europæiske gennemsnit, arbejdsstyrkens kvalitet og dets urbane og unge befolkning Tyrkiets centrale placering, gør det til til et foretrukkent valg til forretning. Lønningsservice i Tyrkiet tilbyder en rigtig god mulighed for at tilpasse den.

 

Tyrkiet, en strategisk placering til din virksomhed

Istanbul er den eneste by, der ligger på to forskellige kontinenter: Europa og Asien. En bro forbinder dem. Der er ikke noget bedre konkret symbol på erhvervslivets korsveje.

Det tyrkiske marked er attråværdigt. Du kan starte din virksomhed ved at ansætte en lokal medarbejder via paraplyselskabsløsningen.

Vores lønningsservice i Tyrkiet er en del af en managementkontrakt mellem dig, din internationale virksomhed og Azkan Group. Vi tager hånd om alt, der har med administration, lovgivning og rettigheder at gøre, for din medarbejder:

 

·      Udarbejdelse af lokal ansættelseskontrakt

·      Registrering hos den tyrkiske sygesikring

·      Betaling af alle skatter, sociale bidrag …

·      Betaling af månedsløn

·      Det er derfor en trepartsaftale mellem en lokal medarbejder (funktionærer, ingeniører …), en lønningsserviceudbyder og en klient, uanset virksomhedens aktivitet.

Den lokale medarbejder vil være primær kontaktperson vedrørende  behov og processer på det tyrkiske marked. Vedkommende er din lokale ekspert, som vi har ansat.

Lønningsservice i Tyrkiet garanterer, at din virksomhed udvikler sig    

Det lokale erhvervsmiljø er meget attraktivt for dine udenlandske investorer. Vi observerer det for dig og giver dig alle de råd, du har brug for, for at klare dig godt.

Denne paraplyselskabsløsning, der drives af Azkan Group, giver mulighed for at udvikle dit salg og dit netværk før investeringer som firmaopstart.

Vi gennemgår nøje og med ekspertise dit projekt for at se, om det kan gennemgøres og har potentiale. Derefter kan vi hjælpe, indtil  indtil missionens operationelle start.

Vi kan også hjælpe med ansøgninger om arbejdstilladelse og opholdstilladelse i Tyrkiet.

Lokal Support

Du kan nyde godt af vores lokale eksperters løsninger hele vejen igennem dit projekt. Vi informerer dig om lokale specifikationer og hjælper dig med at lave en nøjagtig definition af dit mål. Sidst men ikke mindst vil dit projekt blive drevet en af vores bedste profiler. Den valgte medarbejder kender allerede til lokale vaner under forhandling.

 

I Tyrkiet er forretningsforbindelser meget formelle, der er meget hierarki, og når man indleder forhandlinger, er det vigtigt at identificere den rette beslutningstager. Det tyrkiske marked er definitivt drevet af netværk, så det ville være næsten umuligt at arbejde alene på dette marked uden lokale mæglere eller tyrkiske medarbejdere. Dette marked udvikler sig også meget hurtigt, så din medarbejder vil – med vores lønningsløsning –  kunne holde dig orienteret om udviklingen i tide.

 

Takket være vores lønningsløsning i Tyrkiet kan vi garantere dig alle disse mest fordelagtige praksisser.

Istanbul er det bankende hjerte af paraplyselskabsløsninger i Tyrkiet

Istanbuls tiltrækningskraft giver dig flere løsninger. Men der er andre vigtige byer i den tyrkiske økonomi, som vi sammen kan tale om. Ikke desto mindre er Tyrkiet et åbent marked, hvor lønningsservice i Tyrkiet giver dig afkast på investeringer. Der er flere forsklellige lokale muligheder: at trænge ind i den lokale unge målgruppe, udvikle partnerskaber inden for sektorer som bilindustrien, glas, cement, byggeri mv. Tyrkiet har mere end 20 sektorer med stort udviklingspotentiale.

Vi kan både hjælpe med at afprøve et nyt produkt og trænge ind på et nyt marked.

Fordele ved lønningsservice / paraplyfirmaløsning

 

Den største fordel for virksomheder er, at de får eksterne kompetencer. Du får en lokal mening, hvilket især er nyttigt, hvis dit mål er at dække et ukendt udenlandsk marked.

En anden fordel er, at denne nye medarbejder –  med vores lønningsliste –  vil fungere som ekstern konsulent. Derfor er vedkommende ikke med i dit lønbudget. Ikke desto mindre administrerer du ham som din medarbejder, der udelukkende er dedikeret til dit projekt på det tyrkiske marked.

Vores lønningsløsning i Tyrkiet giver dig mulighed for at få en filial “med færre udgifter og uden at oprette et retligt regelsæt”.

langfr-225px-Flag_of_Denmark.svg

Danemark