Palkkahallinto Turkissa

AZKAN Group tarjoaa palkkahallintopalveluja Turkissa / sateenvarjoyrityksen Turkissa

Aloita palkkahallintoomme Turkissa perustuva projektisi nyt!

info@azkangroup.com

Istanbulin toimisto:+ 90.212.988.02.52

Pariisin toimisto: +331.40.37.26.74

Palkkahallintomme Turkissa mahdollistaa sinulle tytäryhtiön pienemmillä kustannuksilla ilman oikeudellisen rakenteen luomista. Tällä tavoin sinulla on työntekijä, joka työskentelee kokopäiväisesti. Me rekrytoimme tämän työntekijän (sopimuksen allekirjoittaminen, paikallisten hallinnollisten tehtävien hoitaminen): Turkissa tapahtuvan rekrytoinnin ratkaisumalli.

TURKISSA TOIMIVAN PALKKAHALLINTOMME KESKEISET EDUT:
  • Sinulla on vain yksi välittäjä huolehtimassa työntekijäsi valvonnasta Turkissa
  • Ei tarvetta perustaa tytäryhtiötä Turkkiin
  • Ei kirjanpitoa Turkissa

Palkkahallinto Turkissa – miten se toimii? 

Tavoitteemme palkkahallinnosta Turkissa huolehtivana yhtiönä on tarjota asiakkaidemme tarpeita vastaava ratkaisu. Paikalliset tiimimme ovat päteviä tarjoamaan pyytämiäsi palveluita mukauttamalla strategiansa tarpeisiisi ja odotuksiisi.

 Ne voivat myös antaa neuvoja ja tietoa Turkin markkinoista, toimintasi kansainvälistämisen eduista ja haitoista sekä parhaista strategisista valinnoista. Menestyksemme perustuu kykyymme löytää relevantteja ja sopivia työnhakijoita, mutta myös tarjoamiimme kattaviin ja yksilöllisiin palkkahallintopalveluihin. Voimme tukea sinua sateenvarjoyrityksenä Turkissa. Meillä on oma oikeushenkilö Istanbulissa, minkä ansiosta voimme tehdä ilmoituksen työntekijästäsi. Ensimmäisellä kerralla suoritat meille työntekijän palkkoja ja veroja vastaavan summan. Sen jälkeen Azkan Group vastaa paikallisesti tehtävistä ilmoituksista, ennakonpidätyksistä, työnantajamaksuista ja palkanmaksusta. Azkan Group on tunnustettu paikalliseksi PEO-yritykseksi (ammatillinen työnantajajärjestö) ja palkkahallinnon palveluntarjoajaksi Turkissa.

Palkkahallinnon lisäpalvelut Turkissa:                         

 Mahdollisuus vuokrata toimisto Istanbulista (toimistohotelli Istanbulissa): Azkan Group järjestää toimistotilat työntekijöillesi. Nämä tilat ovat moderneja, varusteltuja ja kalustettuja tietyn mukavuustason mukaan.

Tukea rekrytointiin Turkissa: turkkilaisena HR-yrityksenä Azkan Group löytää kriteerejäsi vastaavat paikalliset hakijaprofiilit (täydentävä tuki Turkissa toimivalle sateenvarjoyrityksellemme).

Työlupa Turkkiin ja oleskelulupa Turkkiin: voimme myös auttaa valvomaan tällaisia anomuksia.

Menestystarinamme:

Voimme mitata menestystämme asiakkaidemme tyytyväisyyden mukaan. Menestyksen tärkein kulmakivi on pitkäaikainen sitoutumisemme, ymmärryksemme palvelusta ja kumppanuus asiakkaillemme. Meillä on vahvaa kokemusta monilta aloilta, esim. teollisuudesta, tekniikasta, autoteollisuudesta, energia-alalta…

Azkan Group pystyi auttamaan nopeasti hoitamalla kaikki sosiaaliset, hallinnolliset ja lakisääteiset tarpeemme liittyen palkanlaskentaan Istanbulissa. Suuri kiitos heidän ammattitaidostaan Pariisissa ja Istanbulissa!
Marc CORNET
International Manager

Inane GURBUZ is often invited on TV and Media in order to present opportunities in Turkish market. Here is an interview on French LCI channel 

Azkan Group on LCI

Video: Turkey’s major challenges in 2017 

Intervention of Inane GURBUZ on the program “The  Rendez-vous of Geopolitics”

Azkan Group Emission

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja !

 

Ensimmäisen liikkeenjohtoa Turkissa käsittelevän kirjan julkaisu:

« Doing business in Turkey : A guide to success”

 

Edition 2015 – Lignes de Repères – 72 pages – 12€

Kirjoittanut Azkan Group EMEA:n toiminnanjohtaja: Inane GURBUZ

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja kirjasta.

TUTUSTU PALVELUIHIMME...

Rekrytointi Turkissa

Vuodesta 2005 olemme toimineet rekrytointitoimistona Turkissa sekä HR- ja suorahakuyrityksenä työnhakijoille, joiden suunnitelmissa on työskennellä Turkissa.

Konsultointi/kansainvälinen tuki

Vuodesta 2005 AZKAN Groupilla on ollut joukko paikallisia asiantuntijoita ja vakituisia edustajia, jotka tukevat kansainvälisen toimintasi kehittämistä.

Palkkahallinto Turkissa

AZKAN Group tarjoaa palkkahallintopalveluita Turkissa (sateenvarjoyritys Turkissa).

Kumppanien löytäminen

Kun otetaan huomioon vuodesta 2005 kertynyt kokemuksemme ulkomaisten yritysten tukemisesta isäntämaassamme, olemme ihanteellinen yhteystaho mahdollisten kumppanien löytämiseen Turkissa...

Työlupa Turkkiin

Turkkiin erikoistuneena konsulttiyrityksenä Azkan Group tarjoaa työnhakijoilleen tukea työluvan saamiseksi Turkkiin.

Istanbul : + 90 212 988 02 52 - @ : info@azkan.fr

Esentepe Mah. Milangaz Cd. Dumankaya Vizyon A2 Blok No: 41 Kartal, İstanbul, Türkiye

Paris : + 33 (0) 1 40 37 26 74 - @ : info@azkan.fr

1 Quai de la Garonne - 75019 Paris

Turkki – vahvan talouskasvun maa

Turkki on vahvan talouskasvun maa, jolla on hyvin nuori keskiluokkainen väestö, sillä puolet maan väestöstä on keskimäärin 30-vuotiaita. Turkin teollisuuden kilpailukyky, eurooppalaisen keskiarvon alittava palkkataso, työvoiman laatu, urbaani ja nuori väestö sekä keskeinen sijainti tekevät siitä halutun kohdemaan yrityksille. Palkkahallintaratkaisumme Turkissa tarjoaa erittäin hyvän sopeutumisväylän näihin olosuhteisiin.

Turkki – strateginen sijainti yrityksellesi

Istanbul on ainoa kaupunki, joka sijaitsee kahdessa eri maanosassa: Euroopassa ja Aasiassa. Maanosia yhdistää silta. Liikemaailman risteyskohdalle ei voisi olla tämän parempaa symbolia.

Haluat mahdollisesti myös pyrkiä Turkin markkinoille. Voit aloittaa liiketoimintasi palkkaamalla paikallisen työntekijän sateenvarjoyrityksen kautta.

Palkkahallintopalvelumme Turkissa on osa sinun, kansainvälisen yrityksen ja Azkan Groupin välistä hallinnointisopimusta. Huolehdimme työntekijäsi kaikista hallinnollisista ja laillisista velvoitteista ja oikeuksista:

  • Paikallisen työsopimuksen tekeminen
  • Ilmoitus Turkin sosiaaliturvajärjestelmään
  • Kaikkien verojen, sosiaaliturvamaksujen maksaminen…
  • Kuukausipalkan maksaminen
  • Kyseessä on siis kolmikantainen sopimus paikallisen työntekijän (toimihenkilöt, insinöörit…), palkkahallinnon palveluntarjoajan ja asiakkaan välillä viimeksimainitun liiketoiminnasta riippumatta.

Paikallinen työntekijä toimii avainyhteyshenkilönä kaikissa Turkin markkinoihin liittyvissä tarpeissa ja prosesseissa. Hän tulee olemaan paikallinen asiantuntijasi, jonka rekrytoimme itse.

Palkkahallinto Turkissa takaa yrityksesi menestyksekkään kehityksen

Paikallinen liiketoimintaympäristö on erittäin houkutteleva ulkomaisille sijoittajillesi. Seuraamme sitä puolestasi ja tarjoamme sinulle kaiken neuvonnan, jota menestyminen edellyttää.

Tämä Azkan Groupin alainen sateenvarjoyritys on ratkaisu, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittää myyntiäsi ja verkostoasi ennen yrityksen perustamisen kaltaisia investointeja.

Tutkimme tarkasti ja asiantuntevasti hankkeesi toteutettavuutta ja potentiaalia. Sen jälkeen voimme antaa tukea hankkeen operatiiviseen käynnistämiseen asti.

Itse asiassa osaamisemme kattaa myös työlupa- ja oleskelulupahakemukset Turkissa.

Paikallinen tuki

Voit hyötyä paikallisen asiantuntijaryhmämme ratkaisuista koko projektin ajan. Informoimme sinua paikallisista erityispiirteistä ja annamme tukea tavoitteesi tarkkaan määrittelyyn. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: projektiasi ohjaa yksi parhaista osaajistamme. Valittu työntekijä on jo tottunut paikallisiin neuvottelukäytäntöihin.

Turkissa liikesuhteet ovat hyvin muodollisia, hierarkkisuus on vahvasti läsnä, ja on tärkeää tunnistaa oikea päätöksentekijä aloittaessasi neuvottelut. Turkin markkinat perustuvat ehdottomasti verkostoitumiseen, joten olisi lähestulkoon mahdotonta toimia näillä markkinoilla yksin ilman paikallista välikättä tai turkkilaista henkilökuntaa. Lisäksi nämä markkinat kehittyvät hyvin nopeasti, joten palkkahallintaratkaisuumme kuuluva työntekijäsi pystyy myös pitämään sinut ajan tasalla tapahtuvien muutosten suhteen.

Turkissa toteutettavan palkkahallintoratkaisumme ansiosta takaamme sinulle kaikki nämä parhaat käytännöt.

Istanbul – Turkissa toimivan sateenvarjoyrityksen sykkivä keskus

Istanbulin houkuttelevuus tarjoaa sinulle monia ratkaisuvaihtoehtoja. Turkin talouden kannalta on kuitenkin muitakin tärkeitä kaupunkeja, joista voimme keskustella yhdessä. Turkki on kuitenkin avoin markkina, jossa palkkahallintomme Turkissa tarjoaa sinulle investoinneista saatavan tuoton. Paikallisia mahdollisuuksia on paljon: voit suuntautua paikallisille nuorille markkinoille tai kehittää kumppanuuksia esimerkiksi autoteollisuuden, lasin, sementtiteollisuuden, rakentamisen ym. toimialoilla. Turkissa on yli 20 liiketoimintasektoria, joilla on suuri kehityspotentiaali.

Olipa kyse sitten uuden tuotteen testaamisesta tai laajentumisesta uusille markkinoille, olemme täällä palveluksessasi.

Palkkahallintopalvelun

/

sateenvarjoyrityksen edut

Yritysten kannalta tärkein etu on saada osaamista ulkopuolelta. Tämä antaa sinulle paikallista näkökulmaa etenkin, jos tavoitteesi on kartoittaa tuntemattomia uusia markkinoita.

Toisena etuna on, että tämä uusi, meidän palkkahallintomme alainen työntekijä toimii ulkoisena konsulttina. Hän ei siis sisälly palkkabudjettiisi. Siitä huolimatta voit hallinnoida häntä työntekijänä, joka on omistautunut yksinomaan hankkeeseesi Turkin markkinoilla.

Turkissa toteutettavan palkkahallintoratkaisumme avulla voit saada tytäryhtiön pienemmillä kustannuksilla ja ilman oikeudellista rakennetta.

Finland