Υπηρεσία διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία

Ο όμιλος AZKAN προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία / Umbrella Company (εταιρείας ανάθεσης εργολαβιών) στην Τουρκία

Ξεκινήστε το πρόγραμμά σας διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία τώρα!

info@azkangroup.com

Γραφείο στην Κωνσταντινούπολη:+ 90.212.988.02.52

Γραφείο στο Παρίσι: +331.40.37.26.74

Η υπηρεσία διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία σάς επιτρέπει να διατηρείτε μια θυγατρική «με χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα και χωρίς νομική προσωπικότητα». Με αυτόν τον τρόπο, έχετε στη διάθεσή σας έναν υπάλληλο που εργάζεται υπό καθεστώς πλήρους απασχόλησης για εσάς. Αυτός ο υπάλληλος προσλαμβάνεται από εμάς (υπογραφή συμβολαίου, διαχείριση τοπικών διοικητικών διεργασιών): λύση πρόσληψης προσωπικού στην Τουρκία.

ΚΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ:
  • Έχετε μόνο έναν αρμόδιο φορέα που ασχολείται με την παρακολούθηση του υπαλλήλου σας στην Τουρκία
  • Δεν απαιτείται η σύσταση θυγατρικής στην Τουρκία
  • Δεν απαιτείται η τήρηση λογιστικών βιβλίων στην Τουρκία

Υπηρεσία διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία – Πώς λειτουργεί; 

Στόχος μας ως εταιρεία διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία είναι να προσφέρουμε μια λύση που προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών μας. Πράγματι, οι ομάδες μας που εδρεύουν σε τοπικό επίπεδο είναι ικανές να σας παράσχουν τις υπηρεσίες που ζητήσατε προσαρμόζοντας τις στρατηγικές τους στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

 Μπορούν επίσης να σας παράσχουν συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με την τουρκική αγορά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διεθνοποίησης της δραστηριότητάς σας, καθώς και τις βέλτιστες επιλογές στρατηγικής που πρέπει να υλοποιηθούν. Η επιτυχία μας οφείλεται στην ικανότητά μας να εντοπίζουμε συναφές προσωπικό του οποίου τα προσόντα ανταποκρίνεται στις εκάστοτε απαιτήσεις εργασίας, αλλά και στην εκτέλεση και διαχείριση, ολοκληρωμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών μισθοδοσίας. Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε ως Umbrella Company  (εταιρεία ανάθεσης εργολαβιών) στην Τουρκία. Διαθέτουμε τη δική μας νομική οντότητα στην Κωνσταντινούπολη η οποία μας επιτρέπει να δηλώσουμε τον υπάλληλό σας. Την πρώτη φορά, μας πληρώνετε το ισόποσο των μισθών και των φόρων του υπαλλήλου. Στη συνέχεια, ο όμιλος Azkan είναι υπεύθυνος για τη δήλωση του υπαλλήλου στις αρμόδιες τοπικές αρχές, την καταβολή των φόρων μισθοδοσίας, την πληρωμή του εργοδότη και την καταβολή μισθών. Ο όμιλος Azkan είναι ένας αναγνωρισμένος τοπικός PEO (Επαγγελματικός Οργανισμός Εργοδοτών) και πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία.

Πρόσθετες υπηρεσίες διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία:                         

 Δυνατότητα ενοικίασης γραφείου στην Κωνσταντινούπολη (εξοπλισμένο γραφείο στην Κωνσταντινούπολη): ο όμιλος Azkan σας παρέχει γραφεία για να φιλοξενήσετε τους υπαλλήλους σας. Οι χώροι αυτοί είναι σύγχρονοι, εξοπλισμένοι και επιπλωμένοι για συγκεκριμένες ανέσεις.

Υποστήριξη κατά τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού στην Τουρκία: ως εταιρία ανθρώπινου δυναμικού στην Τουρκία , ο όμιλος Azkan εντοπίζει εργαζομένους των οποίων τα προσόντα ανταποκρίνονται στα κριτήρια σας (συμπληρωματική υποστήριξη στις υπηρεσίες της Umbrella Company στην Τουρκία).

 Άδεια εργασίας στην Τουρκία και άδεια διαμονής στην Τουρκία: μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε στην παρακολούθηση της διεκπεραίωσης αιτήσεων του είδους.

Η επιτυχία μας:

Μπορούμε να εκτιμήσουμε τον βαθμό επιτυχίας μας βάσει της ικανοποίησης των πελατών μας. Ο κύριος παράγοντας αυτής της επιτυχίας είναι η μακροπρόθεσμα εμπλοκή μας στην παροχή υπηρεσιών, η αίσθηση εξυπηρέτησης και συνεργασίας με τους πελάτες μας. Διαθέτουμε σημαντική εμπειρία σε πολλούς τομείς όπως η βιομηχανία, η μηχανολογία, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ενέργεια…

Ο όμιλος Azkan μπόρεσε να παρέμβει γρήγορα, αναλαμβάνοντας όλες τις κοινωνικές, διοικητικές και νομικές πτυχές των αναγκών σχετικά με την υπηρεσία διαχείρισης μισθοδοσίας στην Κωνσταντινούπολη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό που επέδειξε η ομάδας τους στο Παρίσι και την Κωνσταντινούπολη!
Marc CORNET
Διευθυντής διεθνών δραστηριοτήτων

Inane GURBUZ is often invited on TV and Media in order to present opportunities in Turkish market. Here is an interview on French LCI channel 

Azkan Group on LCI

Video: Turkey’s major challenges in 2017 

Intervention of Inane GURBUZ on the program “The  Rendez-vous of Geopolitics”

Azkan Group Emission

Δημοσίευση του πρώτου βιβλίου αφιερωμένου στη Διοίκηση στην Τουρκία:

«Η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Τουρκία: ένας οδηγός επιτυχίας»

 

Συντάχθηκε από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΕΜΕΑ (Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής) του ομίλου Azkan: Inane GURBUZ

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ...

Πρόσληψη προσωπικού στην Τουρκία

Από το 2005 λειτουργούμε ως γραφείο πρόσληψης προσωπικού, ανθρωπίνου δυναμικού και γραφείο εύρεσης επιχειρηματικών ταλέντων για άτομα των οποίων τα προσόντα πληρούν τις προϋποθέσεις για εργασία στην Τουρκία.

Συμβουλευτική / Διεθνής υποστήριξη

Από το 2005, ο όμιλος AZKAN διαθέτει μια ομάδα τοπικών εμπειρογνωμόνων και τακτικών ομιλητών που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων σας.

Υπηρεσία διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία

Ο όμιλος AZKAN προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία, [Umbrella Company (εταιρείας ανάθεσης εργολαβιών) στην Τουρκία].

Εντοπισμός συνεργατών

Η εμπειρία, που έχουμε αποκομίσει εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο κλάδο από το 2005, υποστήριξης ξένων εταιρειών στη χώρα μας, καθιστά τον όμιλο μας τον ιδανικό συνεργάτη σας στον εντοπισμό πιθανών επιχειρηματιών εταίρων στην Τουρκία...

Άδεια εργασίας στην Τουρκία

Ως συμβουλευτική εταιρεία ειδικευμένη στην Τουρκία, ο όμιλος Azkan προσφέρει υποστήριξη στους υποψηφίους της για την απόκτηση άδειας εργασίας στην Τουρκία.

Istanbul : + 90 212 988 02 52 - @ : info@azkan.fr

Esentepe Mah. Milangaz Cd. Dumankaya Vizyon A2 Blok No: 41 Kartal, İstanbul, Türkiye

Paris : + 33 (0) 1 40 37 26 74 - @ : info@azkan.fr

1 Quai de la Garonne - 75019 Paris

Η Τουρκία είναι μια χώρα με έντονη ανάπτυξη

Η Τουρκία είναι μια χώρα με έντονη οικονομική ανάπτυξη, με έναν ιδιαίτερα νεαρό πληθυσμό μεσαίας τάξης, το ήμισυ του πληθυσμού της χώρας έχει μέσο όρο ηλικίας 30 ετών. Η ανταγωνιστικότητα του κλάδου, οι μισθοί κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, η ποιότητα του εργατικού δυναμικού και ο αστικός και νεαρός πληθυσμός, καθώς και η κεντρική γεωγραφική θέση της Τουρκίας την καθιστούν έναν προορισμό επιλογής για τις επιχειρήσεις. Η λύση διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία προσφέρει μια πολύ καλή πύλη πρόσβασης σε αυτήν.

Τουρκία, μια τοποθεσία στρατηγικής σημασίας για την επιχείρησή σας

 

Η Κωνσταντινούπολη είναι η μόνη πόλη που βρίσκεται σε δύο διαφορετικές ηπείρους: την Ευρώπη και την Ασία. Τις συνδέει μια γέφυρα. Δεν υπάρχει καλύτερο σύμβολο που να ενσαρκώνει το σημείο τομής των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.

Θα θέλατε επίσης να προσεγγίσετε την τουρκική αγορά. Μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας προσλαμβάνοντας έναν τοπικό υπάλληλο μέσω της λύσης Umbrella Company (εταιρεία ανάθεσης εργολαβιών).

Η υπηρεσία διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία αποτελεί μέρος μιας σύμβασης διαχείρισης εργασιών μεταξύ εσάς, της διεθνούς εταιρείας και του ομίλου Azkan. Φροντίζουμε για όλα τα διοικητικά, νομικά και δικαιώματα του υπαλλήλου σας:

  • Υπογραφή τοπικής σύμβασης εργασίας
  • Δήλωση του υπαλλήλου στην τουρκική αρχή κοινωνικής ασφάλισης
  • Καταβολή όλων των φόρων, κοινωνικών εισφορών…
  • Καταβολή μηνιαίου μισθού
  • Είναι επομένως μια τριμερής συμφωνία μεταξύ ενός τοπικού υπαλλήλου (υπαλλήλου οικονομικών υποθέσεων, μηχανικών…), ενός παρόχου υπηρεσιών μισθοδοσίας και του πελάτη, ανεξάρτητα από τη δραστηριότητά του.

Ο τοπικός υπάλληλος θα είναι ο βασικός σύνδεσμος για οποιαδήποτε ανάγκη και διαδικασία στην τουρκική αγορά. Θα είναι ο τοπικός σας εμπειρογνώμονας που θα προσληφθεί από εμάς.

Η υπηρεσία διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία εγγυάται την επιτυχία της επιχειρηματικής σας ανάπτυξης

 

Το τοπικό επιχειρηματικό περιβάλλον είναι πολύ ελκυστικό για τους ξένους επενδυτές σας. Το παρατηρούμε για εσάς και σας κοινοποιούμε όλες τις απαιτούμενες συμβουλές για την επιτυχή έκβαση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας.

Αυτή η λύση Umbrella Company (εταιρεία ανάθεσης εργολαβιών) που καθοδηγείται από τον όμιλο Azkan είναι μια ευκαιρία για να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας και το δίκτυό σας πριν από οποιαδήποτε επένδυση όπως η σύσταση της εταιρείας.

Οι εμπειρογνώμονές μας μελετούν με προσοχή τη δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματός σας. Στη συνέχεια, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε έως την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης.

Πράγματι, οι ικανότητές μας καλύπτουν και τις αιτήσεις άδειας εργασίας και διαμονής στην Τουρκία.

Τοπική υποστήριξη

 

Θα επωφεληθείτε από τις τοπικές λύσεις της ομάδας εμπειρογνωμόνων μας καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματός σας. Σας ενημερώνουμε για τις τοπικές ιδιαιτερότητες, σας υποστηρίζουμε στον ακριβής καθορισμό του στόχου σας. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το πρόγραμμά σας θα καθοδηγήσει ένας από τους πλέον αρμόδιους συνεργάτες μας. Ο επιλεγμένος υπάλληλος είναι ήδη εξοικειωμένος με τα τοπικά τελετουργικά που οφείλουν να τηρούνται κατά τη διαπραγμάτευση. 

Στην Τουρκία, οι επιχειρηματικές σχέσεις είναι πολύ επίσημες, η έννοια της ιεραρχίας είναι ιδιαίτερα έντονη και όταν ξεκινάτε τις διαπραγματεύσεις είναι σημαντικό να εντοπιστεί ο σωστός υπεύθυνος λήψης αποφάσεων. Η τουρκική αγορά καθοδηγείται σίγουρα από τη δικτύωση, οπότε θα ήταν σχεδόν αδύνατο να δουλέψουμε μόνοι σε αυτήν την αγορά, χωρίς τοπικούς μεσάζοντες ή τουρκικό προσωπικό. Επίσης, αυτή η αγορά εξελίσσεται πολύ γρήγορα οπότε ο υπάλληλός σας, στο πλαίσιο της λύσης διαχείρισης μισθοδοσίας που σας παρέχουμε, θα μπορεί να σας ενημερώνει για τις εξελίξεις εγκαίρως.

Χάρη στη λύση διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκίας, σας εγγυόμαστε όλες τις εν λόγω βέλτιστες πρακτικές.

Κωνσταντινούπολη, το κέντρο της υπηρεσίας Umbrella Company (εταιρείας ανάθεσης εργολαβιών) στην Τουρκία

Η ελκυστικότητα της Κωνσταντινούπολης σας προσφέρει πολλές λύσεις. Υπάρχουν όμως και άλλες σημαντικές πόλεις στην τουρκική οικονομία, μπορούμε να τις εξετάσουμε από κοινού. Ωστόσο, η Τουρκία είναι μια ανοιχτή αγορά όπου η υπηρεσία διαχείρισης μισθοδοσίας θα σας προσφέρει την απόδοση των επενδύσεών σας. Λόγω του ότι οι τοπικές ευκαιρίες είναι ποικίλες: διείσδυση σε νέους τοπικούς κλάδους, ανάπτυξη συνεργασιών σε τομείς όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η υαλουργία, η τσιμεντοβιομηχανία, οι κατασκευές κ.λπ. Η Τουρκία διαθέτει περισσότερους από 20 τομείς με υψηλό αναπτυξιακό δυναμικό. 

Είτε πρόκειται για τη δοκιμή εισαγωγής στην αγορά ενός νέου προϊόντος είτε για τη διείσδυση σε μια νέα αγορά, είμαστε εδώ.

Οφέλη από τη λύση διαχείρισης μισθοδοσίας / umbrella company (εταιρείας ανάθεσης εργολαβιών)

 

Το κύριο πλεονέκτημα για τις εταιρείες είναι ότι θα τους παρασχεθούν οι υπηρεσίες εξωτερικών εξειδικευμένων υπαλλήλων. Θα σας παρασχεθεί μια οπτική γωνία της τοπικής τάξης πραγμάτων, κυρίως αν ο στόχος σας είναι να καλύψετε μια άγνωστη ξένη αγορά.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι αυτός ο νέος υπάλληλος,  στο πλαίσιο της υπηρεσίας διαχείρισης μισθοδοσίας που σας παρέχουμε, θα ενεργεί ως εξωτερικός σύμβουλος. Ως εκ τούτου, δεν περιλαμβάνεται στον μισθολογικό προϋπολογισμό σας. Παρ’ όλα αυτά, θα ενεργεί ως υπάλληλός σας αποκλειστικά για το πρόγραμμα σας στην τουρκική αγορά. 

Η λύση διαχείρισης μισθοδοσίας στην Τουρκία σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια θυγατρική «με χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα και χωρίς νομική προσωπικότητα».

Greece