Payroll Turkije

AZKAN Group biedt payroll Turkije-services / paraplubedrijf Turkije 

Start nu uw Payroll Turkije-project!

info@azkangroup.com

Kantoor Istanboel:+ 90.212.988.02.52

Kantoor Parijs: +331.40.37.26.74

Payroll Turkije biedt u de mogelijkheid om een dochteronderneming te hebben “met lagere kosten en zonder een juridische structuur te creëren”. Op deze manier hebt u een werknemer die fulltime voor u werkt. Deze medewerker wordt door ons aangeworven (ondertekening van het contract, beheer van lokale administratieve taken): rekruteringTurkije-oplossing.

BELANGRIJKE VOORDELEN VAN PAYROLL TURKIJE:
  • U hebt slechts één gesprekspartner met betrekking tot het toezicht op uw werknemer in Turkije
  • Het is niet nodig om een dochteronderneming in Turkije te creëren
  • Geen boekhouding in Turkije

Payroll Turkije – Hoe werkt het? 

 

Ons doel als Payroll Turkije is om een oplossing aan te bieden die is aangepast aan de behoeften van onze klanten. Onze lokale teams zijn immers gekwalificeerd om u gevraagde services te bieden door hun strategieën aan te passen aan uw behoeften en verwachtingen.

 Ze kunnen u ook advies en informatie geven over de Turkse markt, over de voors en tegens van de internationalisering van uw activiteiten en over de beste strategische keuzes die moeten worden gemaakt. Ons succes is te danken aan ons vermogen om relevante en overeenkomende profielen te detecteren, maar ook aan onze presterende, complete en gepersonaliseerde salarisadministratie. Wij kunnen u ondersteunen als paraplubedrijf Turkije. We hebben onze eigen rechtspersoon in Istanboel, waarmee we uw werknemer kunnen aangeven. Tijdens de eerste keer betaalt u ons het equivalent van de lonen en belastingen van de werknemer. Vervolgens zorgt Azkan Group voor lokale aangifte, betaling van loonheffingen, werkgevers- en salarisbetalingen. Azkan Group wordt erkend als een lokale PEO (Professional Employer Organisation) Turkije en een salarisadministrateur in Turkije.

Aanvullende diensten voor Payroll Turkije:                 

 Mogelijkheid om een kantoor te huren in Istanbul (servicekantoor Istanbul): Azkan Group biedt kantoren voor uw werknemers. Deze gebouwen zijn modern, uitgerust en ingericht voor een zeker comfort.

Ondersteuning bij werving Turkije: als Turkije HR-bedrijf detecteert Azkan Group lokale profielen die overeenkomen met uw criteria (aanvullende ondersteuning voor onze oplossing van paraplubedrijf Turkije).

 Werkvergunning Turkije en verblijfsvergunning Turkije: we kunnen ook helpen bij het toezicht op dergelijke verzoeken.

Ons succes:

We kunnen ons succes meten aan de tevredenheid van onze klanten. De belangrijkste factor van dit succes is onze betrokkenheid op de lange termijn, ons gevoel van service en partnerschap voor onze klanten. We hebben sterke ervaringen in vele sectoren, zoals industrie, engineering, automotive, energie …

Azkan Group kon snel ingrijpen door alle sociale, administratieve en juridische aspecten van onze behoeften in payroll in Istanboelte beheren. Hartelijk dank voor hun professionaliteit van hun team in Parijs en Istanboel!
Marc CORNET
Internationale manager

Inane GURBUZ is often invited on TV and Media in order to present opportunities in Turkish market. Here is an interview on French LCI channel 

Azkan Group on LCI

Video: Turkey’s major challenges in 2017 

Intervention of Inane GURBUZ on the program “The  Rendez-vous of Geopolitics”

Azkan Group Emission

 

Publicatie van het eerste op management toegewijde boek in Turkije:

« Doing business in Turkey : A guide to success”

 

Edition 2015 – Lignes de Repères – 72 pages – 12€

Geschreven door Executive Manager EMEA van Azkan Group: Inane GURBUZ

Klik hier voor meer informatie hierover.

ONTDEK ONZE DIENSTEN ...

Rekruteren Turkije

Sinds 2005 opereren we als een wervingsdienst in Turkije, Human Resources en headhunter-kantoor voor profielen die zijn ontworpen om in Turkije te werken.

Consulting / Internationale ondersteuning

Sinds 2005 heeft AZKAN Group een team van lokale experts en vaste sprekers die ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van uw internationale activiteiten.

Payroll Turkije

AZKAN Group biedt payroll-diensten aan in Turkije, (paraplubedrijf Turkije).

Detectie van partners

Met al onze ervaring sinds 2005 ter ondersteuning van buitenlandse bedrijven in ons gastland, zijn wij uw ideale contactpersoon bij het opsporen van potentiële partners in Turkije ...

Werkvergunning Turkije

Als adviesbureau gespecialiseerd in Turkije, biedt Azkan Group ondersteuning aan zijn kandidaten bij het verkrijgen van werkvergunningen Turkije.

Istanbul : + 90 212 988 02 52 - @ : info@azkan.fr

Esentepe Mah. Milangaz Cd. Dumankaya Vizyon A2 Blok No: 41 Kartal, İstanbul, Türkiye

Paris : + 33 (0) 1 40 37 26 74 - @ : info@azkan.fr

1 Quai de la Garonne - 75019 Paris

Turkije is een land met een sterke groei

 

Turkije is een land met een sterke economische groei, met een zeer jonge middenklassebevolking, de helft van de bevolking van het land is gemiddeld 30 jaar oud Het concurrentievermogen van de industrie, de lonen onder het Europese gemiddelde, de kwaliteit van het personeelsbestand, de stedelijke en jonge bevolking en de centrale positie van Turkije maken het tot een favoriete bestemming voor bedrijven. Payroll-oplossing Turkije biedt een zeer goede toegangspoort om er voet aan de grond te krijgen.

Turkije, een strategische positie voor uw bedrijf

 

Istanboel is de enige stad op twee verschillende continenten: Europa en Azië. Een brug verbindt ze. Er is geen beter symbool om het kruispunt van zaken te belichamen.

U wilt ook de Turkse markt benaderen. U kunt uw bedrijf starten door een lokale medewerker aan te nemen via onze paraplubedrijfoplossing.

Onze payroll-service in Turkije maakt deel uit van een managementcontract tussen u, een internationaal bedrijf en Azkan Group. Wij zorgen voor al het administratieve, juridische, en de rechten van uw werknemer:

  • Opzetten van een lokaal arbeidscontract
  • Verklaring aan de Turkse sociale zekerheid
  • Betaling van alle belastingen, sociale bijdragen …
  • Betaling van maandsalaris
  • Het is daarom een tripartiete overeenkomst tussen een plaatselijke werknemer (bedienden, ingenieurs …), een aanbieder van payrolldiensten en een klant, ongeacht zijn activiteit.

Lokale medewerker is het hoofdcontact voor alle behoeften en processen op de Turkse markt. Hij wordt uw lokale expert, door onszelf aangeworven.

Payroll Turkije garandeert het succes van uw bedrijfsontwikkeling

Lokale zakelijke omgeving is erg aantrekkelijk voor uw buitenlandse investeerders. We observeren het voor u en delen alle adviezen die nodig zijn om te slagen met u.

Deze paraplubedrijfoplossing, aangestuurd door Azkan Group, biedt een kans om uw verkoop en uw netwerk te ontwikkelen vóór elke investering zoals het opzetten van uw bedrijf.

We bestuderen aandachtig met expertise de haalbaarheid en het potentieel van uw project. Daarna kunnen we ondersteuning bieden tot de operationele start van de missie.

Inderdaad, onze vaardigheden dekken ook aanvragen voor werkvergunningen en verblijfsvergunningen in Turkije.

Lokale ondersteuning

Tijdens uw project profiteert u van de oplossingen van onze lokale expertteams. We informeren u over lokale bijzonderheden, ondersteunen u om precies uw doel te bepalen. Uw project wordt tenslotte aangestuurd door een van onze beste profielen. De geselecteerde medewerker is al gewend aan lokale gewoonten in onderhandeling. 

In Turkije zijn zakelijke relaties erg formeel, het begrip hiërarchie is erg aanwezig en wanneer u onderhandelingen start, is het van essentieel belang om de juiste beslisser te identificeren. De Turkse markt wordt bepaald door het netwerk, dus alleen werken op deze markt, zonder lokale bemiddelaar of Turks personeel, zou bijna onmogelijk zijn. Bovendien evolueert deze markt erg snel, zodat uw medewerker, onder onze payroll-oplossing, u op tijd op de hoogte kan houden van ontwikkelingen.

Dankzij onze payroll-oplossing in Turkije, garanderen we u al deze best practices.

Istanboel, het kloppend hart van de oplossing met een paraplubedrijf in Turkije

De aantrekkingskracht van Istanboel biedt u meerdere oplossingen. Maar er zijn andere belangrijke steden in de Turkse economie, we kunnen het samen bespreken. Desalniettemin is Turkije een open markt waar payroll Turkije u rendement op uw investering zal bieden. Omdat lokale kansen divers zijn: doordringen tot lokale jonge doelgroep, partnerschappen ontwikkelen in sectoren zoals auto, glas, cement, bouw, enz. Turkije heeft meer dan 20 sectoren met een hoog ontwikkelingspotentieel. 

Of u nu een nieuw product test of een nieuwe markt betreedt, wij zijn er.

Voordelen van een payroll- / paraplubedrijfoplossing

 

Het grootste voordeel voor bedrijven is om externe vaardigheden te verwerven. Het biedt u een lokaal standpunt, vooral als u een onbekende buitenlandse markt wilt betreden.

Een ander voordeel is dat deze nieuwe medewerker, onder onze payroll, zal optreden als een externe consultant. Daarom is hij niet opgenomen in uw salarisbudget. Niettemin zult u hem beheren als uw medewerker die zich helemaal voor uw project op de Turkse markt inzet. 

Onze payroll-oplossing Turkije biedt u de mogelijkheid om een dochteronderneming te krijgen “tegen lagere kosten en zonder juridische structuur om te installeren”.

Netherlands