Lönekontor i Turkiet

AZKAN Group erbjuder lönetjänster och paraplyföretag i Turkiet 

Påbörja ditt projekt med lönekontor i Turkiet nu!

info@azkangroup.com

Kontor i Istanbul: +90 212 988 02 52

Kontor i Paris: +331 40 37 26 74

Lönekontor i Turkiet låter dig ha ett dotterbolag “med lägre kostnader och utan att skapa en juridisk struktur”. På så sätt har du en anställd som arbetar heltid för dig. Denna anställda rekryteras av oss (avtalsskrivning, hantering av lokala administrativa uppgifter): Rekryteringslösning i Turkiet.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA MED LÖNEKONTOR I TURKIET:
  • Du har endast en samtalspartner som håller koll på din anställde i Turkiet
  • Du behöver inte skapa ett dotterbolag i Turkiet
  • Ingen bokföring i Turkiet

Lönekontor i Turkiet – Hur fungerar det? 

 

Vårt mål som lönekontor i Turkiet är att erbjuda en lösning som är anpassad efter våra kunders behov. Våra lokalt baserade team är kvalificerade att tillhandahålla dig med efterfrågade tjänster genom att anpassa sina strategier efter dina behov och förväntningar.

 De kan också ge dig råd och information om den turkiska marknaden, om fördelarna och nackdelarna med att internationalisera din verksamhet samt om vilka strategiska val som bäst för dig. Vår framgång beror på vår förmåga att hitta relevanta och matchande profiler, och även våra välpresterande, kompletta och anpassade lönetjänster. Vi kan stödja dig som paraplyföretag i Turkiet. Vi har vår egen juridiska enhet i Istanbul vilket gör att vi kan deklarera för din anställde. Den första gången betalar du oss summan för den anställdes lön och skatter. Därefter ansvarar Azkan Group för lokal deklaration och betalning av löneskatt, arbetsgivaravgifter och lön. Azkan Group är erkänd som en lokal PEO (Professional Employer Organization) och leverantör av lönetjänster i Turkiet.

Ytterligare tjänster för lönekontor i Turkiet:             

 Möjlighet att hyra ett kontor i Istanbul (bemannat kontor Istanbul): Azkan Group tillhandahåller dig med ett kontor för dina anställda. Dessa lokaler är moderna, utrustade och möblerade för en viss komfort.

Stöd med rekrytering i Turkiet: som HR-företag i Turkiet hittar Azkan Group lokala profiler som uppfyller dina kriterier (kompletterande stöd till vår lösning med paraplyföretag i Turkiet).

 Arbetstillstånd i Turkiet och Uppehållstillstånd i Turkiet: Vi kan även hjälpa till med sådana förfrågningar.

Vår framgång:

Vi kan mäta vår framgång med våra kunders tillfredsställelse. Huvudfaktorn för denna framgång är vårt långsiktiga engagemang, vår servicekänsla och partnerskapet med våra kunder. Vi har gedigna erfarenheter inom många sektorer så som industri, teknik, bilindustri, energi …

Azkan Group kunde ingripa snabbt genom att hantera alla sociala, administrativa och juridiska aspekter av vårt behov av lönekontor i Istanbul. Ett stort tack till deras proffsiga team i Paris och Istanbul!
Marc CORNET
Internationell chef

Inane GURBUZ is often invited on TV and Media in order to present opportunities in Turkish market. Here is an interview on French LCI channel 

Azkan Group on LCI

Video: Turkey’s major challenges in 2017 

Intervention of Inane GURBUZ on the program “The  Rendez-vous of Geopolitics”

Azkan Group Emission

Publicering av den första dedikerade boken om ledning i Turkiet:

« Göra affärer i Turkiet: En guide till framgång”

 

Edition 2015 – Lignes de Repères – 72 pages – 12€

Skriven av Azkan Groups förvaltningschef för EMEA: Inane GURBUZ

Klicka här för mer information om det.

UPPTÄCK VÅRA TJÄNSTER...

Rekrytering i Turkiet

Sedan 2005 arbetar vi som rekryteringsbyrå i Turkiet, human resources- och headhunter-kontor för profiler avsedda att arbeta i Turkiet.

konsultation/internationellt stöd

Sedan 2005 har AZKAN Group ett team av lokala experter och erfarna talare som stödjer dig i utvecklingen av din internationella verksamhet.

Lönekontor i Turkiet

AZKAN Group erbjuder tjänster som lönekontor i Turkiet, (paraplyföretag i Turkiet).

Hitta partners

Med all erfarenhet som vi har samlat på oss sedan 2005 i arbetet att stödja utländska företag i vårt land, är vi din ideala kontakt för att hitta potentiella partners i Turkiet...

Arbetstillstånd i Turkiet

Som ett konsultföretag specialiserat på Turkiet erbjuder Azkan Group stöd till dess kandidater som försöker få arbetstillstånd i Turkiet.

Istanbul : + 90 212 988 02 52 - @ : info@azkan.fr

Paris : + 33 (0) 1 40 37 26 74 - @ : info@azkan.fr

1 Quai de la Garonne - 75019 Paris

Turkiet är ett land med stark tillväxt

Turkiet är ett land med stark ekonomisk tillväxt och en mycket ung medelklassbefolkning – hälften av landets befolkning är i genomsnitt 30 år gammal. Dess industris konkurrenskraft, löner under det europeiska genomsnittet, arbetskraftens kvalitet, dess urbana och unga befolkning samt Turkiets centrala ställning gör det till en attraktiv plats för företag. Lösningen med lönekontor i Turkiet erbjuder en riktigt bra språngbräda till att tämja det.

Turkiet, en strategisk position för ditt företag

Istanbul är den enda staden som ligger på två olika kontinenter: Europa och Asien. En bro förbinder dem. Ingen symbol passar bättre för att representera gränsöverskridande affärsverksamhet.

Du vill också närma dig den turkiska marknaden. Du kan starta ditt företag genom att anställa en lokal medarbetare via lösningen med paraplyföretag.

Vårt lönekontor i Turkiet ingår i ett förvaltningsavtal mellan dig, ett internationellt företag och Azkan Group. Vi tar hand om allt administrativt, juridiskt och rättighetsrelaterat kring din anställde:

  • Upprättande av ett lokalt anställningsavtal
  • Deklaration till Turkiets socialförsäkringsorgan
  • Betalning av alla skatter och sociala avgifter…
  • Betalning av månadslön
  • Det är därför ett trepartsavtal mellan en lokal medarbetare (tjänstemän, ingenjörer…), en leverantör av lönetjänster och kunden, oavsett verksamhet.

Den lokala medarbetaren kommer att vara din nyckelkontakt för alla behov och processer på den turkiska marknaden. Han kommer att vara din lokala expert, rekryterad av oss.

Lönekontor i Turkiet garanterar framgång i din affärsutveckling

Den lokala affärsmiljön är mycket attraktiv för dina utländska investerare. Vi håller koll på den åt dig och delar med oss av alla råd som du behöver för att lyckas.

Denna lösning med paraplyföretag som drivs av Azkan Group representerar en möjlighet att utveckla din försäljning och ditt nätverk innan du gör investeringar som att etablera ett företag.

Vi studerar ditt projekts genomförbarhet och potential noggrant och med expertis. Därefter kan vi erbjuda stöd tills ni kommer igång operativt.

Vår kompetens omfattar även hjälp med ansökning av arbetstillstånd och uppehållstillstånd i Turkiet.

Lokal support

Du kommer att dra nytta av våra lokala team som är experter på att hitta lösningar för hela ditt projekt. Vi informerar dig om lokala särdrag och hjälper dig att definiera den exakta målgruppen. Sist men inte minst kommer ditt projekt att drivas av någon av våra bästa profiler. Den valda medarbetaren är redan van vid lokala förhandlingsvanor. 

I Turkiet är affärsrelationer mycket formella, hierarkin väldigt stark och när förhandlingarna börjar är det viktigt att identifiera rätt beslutsfattare. Den turkiska marknaden drivs främst genom nätverk, så att arbeta ensam på den här marknaden utan någon lokal förmedlare eller turkisk personal är nästan omöjligt. Den här marknaden utvecklas även väldigt snabbt så din medarbetare, under vår lönetjänst, kommer att kunna informera dig om utvecklingen i god tid.

Tack vare vår lösning med lönekontor i Turkiet garanterar vi dig bästa praxis.

Istanbul, hjärtat av lösningen med paraplyföretag i Turkiet

Attraktiva Istanbul erbjuder dig flera olika lösningar. Men det finns andra viktiga städer i den turkiska ekonomin, som vi kan diskutera tillsammans. Turkiet är likväl en öppen marknad där lönekontor i Turkiet ger dig avkastning på dina investeringar. Eftersom lokala möjligheter varierar: Slå igenom hos en ung lokal målgrupp, utveckla partnerskap inom sektorer som bil, glas, cement, bygg o.s.v. Turkiet har mer än 20 sektorer med hög utvecklingspotential. 

Oavsett om ni ska testa en ny produkt eller slå igenom på en ny marknad finns vi här.

Fördelar med lönekontor/paraplyföretag

Den huvudsakliga fördelen för företag är att de får externa kompetenser. Detta kommer att ge dig en lokal synvinkel, främst om ditt mål är att komma in på en okänd utländsk marknad.

En annan fördel är att den nya medarbetaren, under vår lönetjänst, kommer att fungera som en extern konsult. Därför ingår han inte i din lönebudget. Ändå kommer du att hantera honom som en anställd som endast är dedikerad till ditt projekt på den turkiska marknaden. 

Vår lösning med lönekontor i Turkiet gör att du kan få ett dotterbolag “till lägre kostnad och utan att etablera en juridisk struktur”.

Suède